Anda Labur,
Kami Uruskan Semuanya

Cuma mengambil 5 minit untuk memulakan pelbagai portfolio antarabangsa. Sama ada hanya RM 100 atau RM 1 juta, meluaskan pelaburan anda ialah tanggungjawab kami.
Mulakan Sekarang
Pelaburan secara bertanggungjawab menjadikan anda individu yang lebih baik. Memperkenalkan portfolio terbaru kami, MYTHEO Global ESG. Klik di sini untuk maklumat lebih lanjut.

Tentang MYTHEO

Melabur dengan Mudah
MYTHEO akan membantu anda membina kekayaan anda seperti seorang profesional melalui algoritma pelaburan yang membolehkan pelaburan anda dipelbagaikan ke peringkat global dengan pengimbangan semula portfoliopelaburan secara automasi.
Melabur dengan Risiko Rendah
Enjin pelaburan MYTHEO sentiasa memantau perkembangan pasaran dan faktor-faktor ekonomi, berita semasa serta komen-komen di media sosial yang boleh dipercayai. Ia bertujuan mengoptimumkan pulangan risiko dan secara automatik mengimbangi semula portfolio anda berdasarkan risiko dan profil pelaburan anda.
Melabur dengan Kos Minimum
Anda hanya perlu membayar yuran pengurusan serendah 0.5% ke 1% setahun berdasarkan nilai pelaburan anda dengan jaminan tiada caj tersembunyi.
Melabur dalam Pasaran Global
Anda berpeluangan melabur dalam pasaran global merentasi kelas aset, geografi dan mata wang melalui kepakaran algoritma pelaburan dan keupayaan kecerdasan buatan (AI) kami.
Tentukan Pelaburan Anda
MYTHEO sedia memenuhi segala keperluan anda sama ada anda mahu mengembangkan modal, menjana pendapatan atau mengatasi kesan inflasi. Anda juga boleh memilih untuk menyusun portfolio anda bagi menepati kehendak anda dengan mudah.

Kembangkan kekayaan anda secara mudah dengan jumlah pelaburan yang berpatutan bersama MYTHEO!

Kami memahami sekiranya anda beranggapan pelaburan adalah satu perkara yang sukar dan rumit. Anda juga mungkin merasakan bahawa banyak masa, perhatian dan usaha diperlukan untuk mengurus dan mengembangkan lagi pelaburan anda.

MYTHEO dapat membantu mengatasi semua kebimbangan anda.
Mulakan Sekarang
Kami dilesenkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia sebagai
penyedia perkhidmatan pengurusan pelaburan digital.

Keunikan MYTHEO

Pelaburan yang
Direka Khas

Kami memahami setiap individu mempunyai objektif pelaburan tersendiri yang bersesuaian dengan perjalanan hidup masing-masing. Oleh itu, gabungan tiga portfolio MYTHEO yang setiap satunya dengan fungsi, objektif dan manfaat berbeza memberi anda fleksibiliti dalam menentukan pelaburan yang bersesuaian dengan matlamat anda. Biar MYTHEO membantu anda menguruskan pelaburan anda untuk mencapai sasaran anda.

Rekod Prestasi
Mantap

Dalam kesinambungan legasi, kami menjalin kerjasama dengan THEO Japan dan sebagai satu Kumpulan, syarikat merekodkan prestasi mantap menguruskan aset bernilai lebih USD1.5 bilion dengan jumlah pelabur setakat ini melebihi 160,000. Pengurusan perniagaan dipimpin oleh mereka yang pakar dalam bidang pengurusan dana dan mempunyai pengalaman luas dan berkhidmat di syarikat-syarikat yang ternama termasuk BlackRock Inc. dan Nomura Holdings. Mereka dibantu oleh sepasukan pakar teknologi yang inovatif.

Pelaburan yang
Selamat dan
Terjamin

Kami dilesenkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia sebagai penyedia perkhidmatan pengurusan pelaburan digital. Justeru, anda tidak perlu risau kerana dana anda dikendalikan dengan selamat dan terjamin dibawah pengurusan kami yang merupakan pemegang amanah bebas dan dilesenkan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia. Adalah menjadi keutamaan kami untuk sentiasa menyemak dan memastikan aspek operasi, sistem dan intrastruktur kami sentiasa berada dalam keadaan mantap dan boleh dipercayai.

Panduan Bermula

Mulakan perjalanan pelaburan anda dengan tiga langkah mudah:

Jawab 5 Soalan Mudah

MYTHEO hanya memerlukan maklumat asas seperti toleransi risiko dan horizon pelaburan bagi membolehkan kami mengesyorkan portfolio pelaburan yang direka khas untuk anda. Berdasarkan matlamat dan tahap toleransi terhadap risiko pelaburan oleh pelabur, MYTHEO mampu membantu pelabur membina portfolio pelaburan yang optimum, berpandukan data dan analisa secara digital.

Mula Melabur

Sebaik sahaja anda memasukkan modal permulaan ke dalam akaun anda, MYTHEO akan terus melabur pada keesokan hari bekerja berikutnya dalam pelbagai ETF yang membolehkan pelabur mendapat pendedahan daripada rantau geografi global.

Tempoh Bertenang

Biarkan MYTHEO menguruskan portfolio pelaburan bagi menjana pulangan untuk anda dengan mengoptimumkan dan mengimbangi semula portfolio anda secara automatik melalui algoritma proprietari yang direka dengan teknologi kewangan canggih dan strategi pelaburan yang mantap.

Bagaimana MYTHEO Berfungsi Untuk Anda

Top 20 Malaysian Fintechs in 2020 - It is the only homegrown company that secured a license to operate a robo-advisor which offers an affordable and user-friendly option for the masses to invest in capital markets through ETFs.
- Fintech News Malaysia
Robo-advisor takes distinct approach - The platform’s algorithm is based on functional portfolios that have been segregated into income, growth and inflation-hedged asset classes.
- The Edge Markets
MYTHEO’s strategy of wide diversification across various asset classes and even countries mean short-term blips rarely affects long-term investors.
- RinggitPlus
MYTHEO is currently the only robo-advisor that allows investors to manually change the weightage of their allocations to the growth, income and inflation hedge segments of their portfolios.
- The Edge Markets

Anugerah-anugerah Kami

MSC Malaysia APICTA 2019 Awards
- Fintech Robo-Advisor
SITEC Malaysia TOP EC Awards 2019
- Artificial Intelligence

MELABURLAH SEKARANG

dan mulakan perjalanan pelaburan digital anda bersama MYTHEO!

MUAT TURUN APLIKASI